venus

Impressió de Calendaris personalitzats

Existeixen molts tipus de calendaris. Tenim els del mòbil (en què has de parar la conversa, obrir el calendari i mentre sonen els clàxons anotar la cita). També hi ha els de l’ordinador, però fora de qualsevol dubte, no n’hi ha cap amb tanta presència i impacte emocional com el de paper.

Amb un calendari imprès estaràs present 365 dies l’any al despatx del teu client o a la cuina del teu comprador, a més de poder oferir un regal decoratiu que tothom agraeix.

 

 

CALENDARIS DE SOBRETAULA

El calendari de sobretaula o calendari de taula és ideal per tenir-lo a prop i poder consultar-lo en qualsevol moment.

També anomenat calendari de escriptori té diversos sistemes i acabats: 

 

Calendari de Cavallet amb wire-o

 Se l’anomena de cavallet per la seva forma d’aguantar-se dret. El sistema de subjecció wire-o ens permet passar les pàgines sense necessitat d’estripar-les i així poder-les consultar en tot moment, de manera que ens serà molt pràctic per anotar-hi cites en dates futures o consultar-ne d’antigues.

En la pàgina posterior a la del mes s’hi acostuma a imprimir un calendari anual que ens quedarà a la vista en la part posterior.

Calendario_SobreMesa_Caballete_Wire-o

 

Calendari de Cavallet encolat

 El seu punt fort és l’estètica, dóna al calendari un caràcter sobri i elegant que ens permetrà dotar a la marca d’una distinció especial.

Funciona arrancant la pàgina del mes un cop passat i mitjançant el sistema de peanya desmuntable podem posar el calendari pla per fer-hi anotacions de manera més còmode.

Aquest sistema també ens dóna la possibilitat de plegat ocupant poc espai i facilitant així un fàcil enviament als teus clients.

Calendario_SobreMesa_Encolado

 

Calendari de Cavallet simple

 El sistema de cavallet simple dóna com a resultat un calendari senzill però alhora elegant i molt funcional, visualitzant els 12 mesos de l’any en una sola pàgina i ens  dóna la possibilitat d’utilitzar el dors per a la publicitat de l’empresa.

Una altra opció que ofereix és fer 6 mesos per cada banda i imprimir la publicitat al peu de cada cara. Per la seva senzillesa té un baix cost de producció i molt fàcil sistema d’enviament.

Calendario_SobreMesa

 

Calendari en tac

 Aquest tipus de calendari es fabrica amb el mateix sistema que un bloc convencional per fer anotacions. El seu objectiu és tenir dos productes en un, si més no un bloc de notes que alhora funcioni com a calendari o a l’inrevés. Podem imprimir una pàgina per cada dia de l’any alhora que hi posem el més actual i la part posterior per a la publicitat.

Segons el disseny que hi apliquem por arribar a ser un objecte d’escriptori amb un gran valor estètic i funcional.

2_Calendario_SobreMesa_Taco

 

CALENDARI DE PARET GRAN

 El calendari de paret no ocupa espai més enllà d’un tros de paret. És ideal per a tenir-lo a la vista i fàcil de consultar sense ocupar espai a l’escriptori.

Existeixen diferents tipus de calendaris de paret amb diversos sistemes i acabats:

 

 Calendari de paret tipus revista

Aquest tipus de calendari és molt utilitzat per entitats bancàries i grans empreses per la seva gran acceptació en l’àmbit particular, és de molt fàcil col·locació en espais domèstics com la cuina.

Ens permet posicionar una fotografia en la part superior del plec i el més vista en la part inferior, a més a més  podrem escriure-hi anotacions personals al costat del dia corresponent.

Existeixen dos tipus d’enquadernats possibles en funció de la necessitat del client: cosits amb grapa i amb wire-o.

Calendario_Pared_Revista

 

 Calendari de paret mes vista

Aquest calendari té molt potencial de disseny, ja que ens permet treballar en una gran superfície del paper. Podem utilitzar una part per a la publicitat de l’empresa i una altra per als números del mes, podent reproduir en petit els mesos anterior i posterior.

El tipus d’enquadernació és wire-o, de manera que podrem passar les fulles un cop acabat el mes sense necessitat d’arrancar-les si no ho desitgem. Per la seva gran superfície també ens permetrà fer-hi anotacions al voltant dels dies corresponents.

És ideal per penjar a despatxos on sigui necessari consultar les dates amb freqüencia.

Calendario_Paret_MesVista

Calendari de paret tres mesos vista

La visió i control del temps és la màxima virtut d’aquest tipus de calendari, ja que ens queden a la vista tant el mes actual com els mesos anterior i posterior. El seu sistema de 12 fulls per cada filera també ens permetrà posicionar els mesos de la manera que més ens convingui. La part superior del calendari és fixe i la utilitzarem per posar la publicitat de l’empresa.

El sistema d’enquadernació pot ser en wire-o o encolat, en el primer cas no és necessari arrancar les fulles per passar al següent mes.

És el calendari industrial per excel·lència, utilitzat per empreses de transport i empreses on el temps és una prioritat per a millorar el servei.

Calendario_Paret_TresMesosVista

 

Calendari d’imant

L’imant és el material que ens permet adherir sobre superfícies metàl·liques, de manera que te l’avantatge de no haver s’utilitzar cap sistema de subjecció afegida. Principalment té un ús domèstic és molt funcional, ja que el tindrem sempre a mà per a consultar dates. El podem fabricar en impressió òfset, digital i serigrafia en funció de la quantitat i l’ús i per la seva senzillesa és un calendari de baix cost d’impressió.

És molt utilitzat per a perruqueries i comerços on és necessari fer consultes amb freqüència.

Calendario_Iman

 

 

Qualsevol tipus de calendari que t’oferim a Arts Gràfiques Venus és totalment personalitzable, pots escollir la mida, els colors i el tipus de paper que més s’ajusti al disseny o imatge corporativa de la teva empresa.

A més t’oferim una gran diversitat d’acabats per donar al calendari un tret diferencial que persuadeixi als teus potencials clients.

A Arts Gràfiques Venus tenim més de 30 anys d’experiència dissenyant i produint calendaris. Digues què necessites i nosaltres t’assessorament per construir el calendari que més impacte crearà en els teus clients.

 

Omple el formulari i explica’ns el teu projecte, el nostre equip especialitzat t’ajudarà a escollir la millor opció.

El teu nom

El teu correu

Missatge

Telèfon

Pin It

Els comentaris estan tancats.

« »

fb in

ARTES GRÁFICAS VENUS, SL

Copyright © 2017

Tots els drets reservats AVÍS LEGAL