venus

SERVEIS D’IMPRESIÓ A BADALONA

Segons com sigui el treball o projecte d’impressió a Badalona, podem necessitar la col·laboració d’un creatiu o bé un tècnic impressor que proposi diferents alternatives, materials, tècniques d’impressió i acabats especials. A les nostres instal·lacions disposem de la infraestructura necessària per encarar les produccions de major envergadura i alhora els treballs petits i delicats que requereixen finesa d’execució.

 

Assessorament

Segons com sigui el treball o projecte, podem necessitar la col·laboració d’un creatiu, o bé un tècnic impressor que proposi diferents alternatives, materials, tècniques d’impressió i acabats especials. Ens predisposem a posarnos a la pell del nostre client i treballar al seu costat per trobar solucions ràpides però meditades que donin el resultat adient. Aquesta feina, a vegades menyspreada, ens reporta una fidelització de la clientela molt alta.

Disseny

Fem projectes d’imatge corporativa, publicitat online i offline, packaging i disseny de pàgines web. Utilitzem formes, dibuixos, colors, imatges i tipografies escollint la compossició i el color adequat.

Impresió Offset

Aquesta tècnica d’impressió comporta uns costos baixos en mitjanes i grans tirades. Mitjançant les proves de color Matchprint generades d’acord amb els estandards ISO de color UGRA/FOGRA., aconseguim l’aprovació del client amb els ajustos que siguin necessaris. I si el client ho considera oportú, pot donar el vistiplau a peu de màquina.

Digital

És un sistema que permet la impressió de dades variables. Per una banda vol dir personalitzar els teus impressos per la teva clientela, i així que siguin més valuossos. O també canviar el contingut en petites tirades segons convingui: dissenys diferents, idiomes. Podem oferir impressos en 24 hores com targetes, flyers, paper de carta, etc.

Acabats

Els hi donem la importància adequada perquè diferencien un treball perfecte d’un mediocre. Un simple guillotinat pot esgarrar una impressió ben feta. Els acabats especials com l’estàmping, el relleu en sec o el uvi selectiu donen un valor afegit al producte. I també altres més habituals com el trepat i el plastificat poden aconseguir destacar per cridar l’atenció del client o consumidor.

Transport

Distribuïm els impresos a les diferents destinacions amb les presentacions que convingui. L’entrega forma part de la nostra feina. Meticulosa i a qualsevol part d’Europa a costos molt assequibles i en el moment adequat.
fb in

ARTES GRÁFICAS VENUS, SL

Copyright © 2024

Tots els drets reservats Avís legal Política de privacitat Política de cookies
Disseny i desenvolupament web — DOC Barcelona