venus

D’aquesta manera és ideal per a tirades curtes, proves d’impressió i projectes que requereixen canvis freqüents en el disseny.

Edició de llibres

Una tendència líder a la indústria editorial

A causa dels ràpids avenços, la investigació i el desenvolupament constant dins de la indústria, s’han produït diversos canvis en la impressió i edició de llibres.

Fullets i catàlegs en impressió digital

Una eina de gran valor, eficaç i versàtil

Un catàleg o fulletó publicitari ben dissenyat és una estratègia de màrqueting directe molt funcional. Són peces molt versàtils, no només pel seu atractiu visual, sinó també per la càrrega d’informació útil que hi pots incorporar per promoure i publicitar gairebé tots els tipus de productes i serveis.

Etiquetes personalitzades

Dóna a les teves creacions un toc únic

L’elecció de les etiquetes és decisiva per transmetre el nostre branding i la imatge de marca. A Artes Gráficas Venus fabriquem tot tipus d’etiquetes, des de les més estàndards a les més innovadores, utilitzant diferents acabats que faran que les etiquetes atreguin els ulls de qualsevol client. Stamping or i plata, relleu, tinta blanca, platejada, fluor i UVI són alguns dels acabats amb què donaràs a les teves creacions un toc excel·lent.

Tipus d’acabats

Un valor afegit a les impressions digitals

Els acabats gràfics són el conjunt de les tècniques finals que s’apliquen a un material imprès en paper. Cada treball tindrà unes característiques diferents segons les nostres necessitats i aquí t’expliquem diverses opcions d’acabats que podràs aplicar a cadascun dels teus projectes impresos a Arts Gràfiques Venus per aconseguir un impacte més gran.

Avantatges de la impressió digital

Claus que converteixen la impressió digital en l’opció més adequada

La impressió digital és un dels mètodes més populars per imprimir petites produccions de manera rendible. L’eficiència operativa, la velocitat de comercialització, la personalització i una empremta ambiental millorada són només alguns dels beneficis obtinguts de la impressió digital.

fb in

ARTES GRÁFICAS VENUS, SL

Copyright © 2024

Tots els drets reservats Avís legal Política de privacitat Política de cookies
Disseny i desenvolupament web — DOC Barcelona