venus

Etiquetes personalitzades

Dóna a les teves creacions un toc únic

L’elecció de les etiquetes és decisiva per transmetre la nostra marca. A Arts Gràfiques Venus fabriquem tot tipus d’etiquetes, des de les més estàndards a les més innovadores, utilitzant diferents acabats que faran que el vostre producte sigui atraient als ulls de qualsevol client. Estampació or i plata, relleu, tinta blanca, platejada, fluor i UVI són alguns dels acabats amb els que donareu a les vostres creacions un toc excel·lent.

A continuació us mostrem els nostres tipus d’etiquetes:

Etiqueta adhesiva personalitzada per al vostre producte

Etiqueta rectangular o encunyada de manera personalitzada. Impresa en paper adhesiu estucat amb impressió digital CMYK en paper amb certificació FSC.

Etiqueta adhesiva en polièster transparent

Etiqueta rectangular o encunyada amb forma personalitzada. Impressió digital CMYK més tinta blanca digital. Amb migs talls al dors.

Etiqueta penjant en cartolina i cartró reciclat

Etiqueta de format rectangular o encunyada de manera personalitzada.

Etiqueta adhesiva impresa amb efecte mirall

Etiqueta de forma rectangular o encunyada de manera personalitzada impresa en suport adhesiu polièster. Impressió digital CMYK més tinta blanca digital.

Etiqueta adhesiva en bobina

Etiqueta de forma rectangular o encunyada. Impressió digital personalitzada en diferents suports com paper o polièster. Acabats tipus stamping, relleu, UVI relleu.

Etiqueta adhesiva impresa en òfset amb tintes ecològiques

Etiqueta de forma rectangular o encunyada de manera personalitzada. Impressió en CMYK en suport adhesiu amb talls al dors. Adhesiu pre-imprès per a reimpressió.

Etiqueta adhesiva rentable en polièster blanc

Etiqueta encunyada segons perfil. Impressió digital. Acabat laminat brillant o mat de protecció.

Etiqueta en adhesiu removible

Etiqueta de forma rectangular o encunyada impresa en suport adhesiu paper o polièster amb talls a el dors. Impressió digital. Acabat laminat texturat.

Etiqueta de vinil microventosa o easy dot

Etiqueta de forma rectangular impresa sobre vinil microventosa, un innovador material que permet enganxar i desenganxar una multitud de vegades. Impressió digital.

Etiqueta penjant amb acabats especials

Etiqueta de forma rectangular o encunyada de manera personalitzada. Impressió digital amb acabats UVI, stamping i relleu sobre cartolina de color en papers amb certificats forestals.

Personalització d’etiquetes per a esdeveniments especials

Etiqueta de format rectangular impresa en CMYK digital amb diferents acabats, UVI brillantor relleu o stamping per tirades curtes. Impresa sobre suport adhesiu sintètic o paper adhesiu.

Etiqueta penjant Tyvek, material irrompible

Etiqueta penjant EMV (en material especial Tyvek irrompible). Impressió digital.

Vinils en format extra gran

Vinil de tall de retolació o vinil imprès i encunyat. Acabat Uvi per a exterior

COMPROMÍS AMB EL MEDI AMBIENT

A Arts Gràfiques Venus estem compromesos amb el medi ambient. Per això utilitzem papers i cartolines que tenen certificat de sostenibilitat. Una d’aquestes certificacions és la Cadena de Custòdia FSC, que és un certificat forestal que promou la gestió forestal sostenible.

Això vol dir que el paper que fem servir procedeix de boscos que han estat explotats de manera sostenible. A més, les nostres etiquetes estan realitzades amb paper reciclat, perquè creiem que la sobreexplotació dels boscos no és necessària si donem una nova vida a tot el paper i cartó que fem servir en el nostre dia a dia.

Impressió digital. 
Perquè la teva marca es mereix el millor!

fb in

ARTES GRÁFICAS VENUS, SL

Copyright © 2024

Tots els drets reservats Avís legal Política de privacitat Política de cookies
Disseny i desenvolupament web — DOC Barcelona