venus

Fulletons i catàlegs en impressió digital

Una eina de gran valor, eficaç i versàtil

Un catàleg o fulletó publicitari ben dissenyat és una estratègia de màrqueting directe molt funcional. Són peces molt versàtils, no només pel seu atractiu visual, sinó també per la càrrega d’informació útil que hi pots incorporar per promoure i publicitar gairebé tots els tipus de productes i serveis.

Tenint en compte els beneficis de l’ús de fulletons i catàlegs publicitaris, la qualitat del disseny, el contingut, les imatges, el paper i la tinta utilitzats per a la seva impressió seran un factor clau que en determinaran l’eficàcia.

Dissenyem el millor fulletó per promocionar la teva marca

La impressió de fulletons és una forma estupenda de publicitar el teu negoci o marca. Les seves funcions principals són informar, transmetre i reforçar la imatge d’empresa o de marca, d’una manera eficaç, senzilla i assequible.

Per això, han de ser cridaners, interessants i amb una bona base de disseny gràfic professional, realçant valors diferencials que compleixin l’objectiu comercial o informatiu, ajudant a crear una connexió amb el consumidor.

Existeixen diferents modalitats, cadascuna amb unes característiques de pàgines i impressió diferents, segons el nombre de pàgines o cossos i la seva finalitat. Depenent si es tracta duna oferta, un esdeveniment, un producte o simplement es tracta de reconeixement de marca.

Estils de fulletons

Flyer: Consten d’un sol full sense plegar, imprès per una o dues cares. És el tipus de fulletó publicitari més bàsic, normalment, es lliura per bustiada i sol emprar-se per a campanyes publicitàries o informatives massives.
Díptics: Fulletons plegats en 2 parts o cossos (4 pàgines), normalment plegats per la meitat.
Tríptics: Fulletons plegats en 3 parts o cossos (6 pàgines).
Cuatríptics: Fulletons plegats en 4 parts o cossos (8 pàgines).

Fullets en acordió i en creu

Els fulletons plegables en acordió o creu s’originen quan es fa dos o més duplicitats sobre tros de paper o fulla. Cada part doblegada representa un costat o cara per ser emplenada amb contingut o text.

Diferències entre un fulletó en acordió i un fulletó en creu

La diferència entre aquests dos fulletons plegables és la direcció de com es fa la duplicitat. El fulletó plegable en acordió té dues puntes o cares extremes que s’han de solapar una amb l’altra, recollint les altres cares cap al centre.

En canvi, el fulletó plegable en creu, es forma en fer una plec per la meitat i després un altre per la meitat però en direcció contrària. Si el primer plec es va fer horitzontal, l’altre es farà vertical o viceversa.

Acabats i mides de fulletons personalitzats

La importància de la visió i el tacte

Una de les parts més importants de la impressió digital de fulletons i catàlegs és l’elecció del tipus d’acabat. En el nostre cas, des d’Arts Gràfiques Venus, oferim als nostres clients els següents tipus d’acabats:

Acabat plastificat

L’acabat plastificat és un procés que consisteix en aplicar una capa prima de plàstic sobre un material imprès. Aquest revestiment no només afegeix un toc d’elegància, sinó que també protegeix el disseny, fent que els colors destaquin perllongant la vida útil del material. Aquest acabat pot ser Brillant, Mate i Soft Touch (mate).

Acabat encunyat

Aquesta tècnica es caracteritza per convertir els dissenys en elements tridimensionals. El làser esculpeix la superfície del material amb la profunditat desitjada, poden ser diverses alçades, sense que això deteriori l’altre costat.

Acabat barnís selectiu

L´acabat amb vernís selectiu (o reserva UVI) consisteix en l´aplicació d´un vernís brillant únicament en certs elements del disseny que es vulguin destacar, com ara logotip o altres elements gràfics.

Acabat grimpat o microperforat

El grimpat o microperforat és un tipus de tècnica que crea una sèrie de mini talls en un suport per afeblir-lo, fent-ho propens a estripar-se.

Acabat stamping

Gràcies a aquesta tècnica pots crear tota classe de dissenys per a les teves impressions gràfiques, podràs crear acabats metal·litzats, daurats, platejats, bronzes, hologràfics, colors metàl·lics o fluorescents, etc. Tonalitats impossibles de reproduir amb tintes convencionals.

Acabat amb tinta blanca

La impressió digital amb tinta blanca compta amb grans avantatges i ajuda a cobrir part dels problemes que presenta la impressió Offset o impressió per serigrafia.

La tinta s’asseca gairebé de manera immediata i s’imprimeix de manera opaca. El color blanc queda nítid i fort. No fa falta imprimir més d’una passada pel mateix suport, la qual cosa agilitza molt la impressió.

Acabat amb relleu sec

Aquesta tècnica consisteix a imprimir imatges o lletres gràcies a la pressió exercida per un encuny i contra-encuny.

El relleu en sec s’aplica sobre un paper gruixut que pugui esmorteir el cop d’aquest acabat i aconseguir un resultat de cop sec molt accentuat.

Fullets ecològics

Impressió digital en paper FSC: (Forest Stewarship Council)?

El paper FSC és aquell que prové de boscos gestionats d’una forma responsable, és a dir, es planten tants arbres com es talen, així es col·labora amb un desenvolupament sostenible. Aquest paper és gestionat per una organització internacional que promou un model de gestió forestal ambientalment responsable, contribuint a la lluita contra la degradació forestal, la desforestació i la pobresa.

Les tarifes més reduïdes per a petites tirades

Com que la impressió digital es realitza de forma directa, no només el temps es redueix, sinó també els costos de material i personal.

Fent possible imprimir petites tirades dels teus fulletons o catàlegs publicitaris d’una manera econòmica, fàcil i de qualitat.

Enviem els teus fulletons on tu vulguis

Des d’Arts Gràfiques Venus us oferim la possibilitat d’enviar al destí que us resulti més còmode i pràctic, els teus flyers, fulletons, díptics, tríptics o qualsevol altre producte de papereria publicitària que necessitis.

Posa’t en contacte amb nosaltres per poder assessorar-te al llarg de tot el procés de creació del teu projecte; des de la ideació a la impressió, passant per l’elecció del millor material o acabat d’impressió.

Impressió digital. 
Perquè la teva marca es mereix el millor!

fb in

ARTES GRÁFICAS VENUS, SL

Copyright © 2024

Tots els drets reservats Avís legal Política de privacitat Política de cookies
Disseny i desenvolupament web — DOC Barcelona