venus

Caixes per a enviaments online

Dissenys personalitzats de caixes per a enviaments

A Gràfiques Venus som especialistes a crear embalatges originals per impressionar els vostres clients. Fem dissenys personalitzats de caixes per a enviaments amb l’objectiu que el producte marqui la diferència, millorant d’aquesta manera la visibilitat i notorietat en el mercat.

Caixes per a enviaments

Caixes per a enviaments

Quan parlem d’embalatges, és fonamental tenir en compte la importància que té l’experiència de compra per fidelitzar el client. Si la suma de les emocions i estímuls que sent en comprar el vostre producte i rebre el paquet és positiva, farà que vulgui continuar comprant els vostres productes i serveis i que us recomani a persones del seu entorn. 

Una bona experiència de compra s’aconsegueix mimant el client. Des que descobreix la marca fins que rep la comanda, el client ha de tenir les coses fàcils per tal que la marca el sorprengui. Aquí és quan entra en joc l’embalatge. Si aconseguim sorprendre el client quan li arriba el lliurament, la seva il·lusió per la compra augmentarà i farà que l’experiència acabi sent una impressió positiva i en la ment d’aquesta persona serà memorable la vostra marca.

Resistència i materials

A banda de l’experiència de compra, les principals funcions de les caixes per a enviaments, els envasos i els embalatges són contenir, protegir, transportar i conservar el producte que porten dins.

L’envàs és el contenidor que està en contacte directe o indirecte amb el producte, per la qual cosa la seva funció és protegir, guardar, conservar i identificar el producte que conté, alhora que en facilita la mobilitat, el transport i la comercialització.

Per tal que l’enviament s’efectuï de la millor manera possible i amb la millor protecció per al producte, a Gràfiques Venus utilitzem diferents tipus de materials per empaquetar, els quals s’adapten als diferents productes que han de transportar.

Canal doble

Es construeix a partir de cinc papers de diferents qualitats i gruixos, dos dels quals són corrugats i la resta són llisos. Aquest tipus de cartró és ideal per a embalatges grans que han de suportar productes de molt volum i pes elevat.

Microcanal

Consta de tres capes. Com que la del mig és ondulada, es crea una càmera d’aire que protegeix el contingut de l’interior de la caixa. Les tres capes són de diferents qualitats i d’això depèn la resistència de la caixa davant dels impactes i la durabilitat.

Kraftliner

És un paper 100% natural, biodegradable i reciclable, ja que està fabricat amb fibra verge. Té un to marró i es caracteritza per la resistència i durabilitat. Existeix una gamma de gramatges: des de 135 g per contraencolar, fins a 400 g per fabricar caixes directament. Actualment s’utilitza molt gràcies a l’aspecte ecològic que ofereix i el baix impacte en el medi ambient.

Folding

És un cartró fi, prim i compacte que s’assembla a la cartolina. S’utilitza normalment per a embalatge en indústries alimentàries o cosmètiques, per exemple. Pot tenir diferents gramatges, cosa que proporciona més o menys resistència. És un material que dona molt bons resultats d’impressió i genera una bona presència de cara a la presentació del producte.

Faixes i etiquetes per a caixes d’enviament

Tots les mides i tots els enviaments permeten la incorporació de faixes per a caixes. Són unes faixes fetes de cartolina o kraftlines que envolten el paquet de manera que crea una segona capa que permet personalitzar-la amb el vostre disseny, logotip i discurs de marca. Aquest format ens permet generar una gran professionalitat a l’hora d’enviar el paquet i mantenir al mateix temps la seguretat i la protecció del producte.

Us podem ajudar a dissenyar les faixes de les caixes dels vostres enviaments. És un element econòmic que crearà una sensació de professionalitat en la recepció del paquet, millorarà la vostra imatge corporativa i causarà molt bona sensació en els vostres clients.

Una altra manera d’afegir identitat a la caixa és amb les etiquetes, un element que també és molt econòmic i que vosaltres mateixos podeu enganxar a les caixes dels enviaments. Imprimim i dissenyem tot tipus d’etiquetes i de tots les mides per donar-vos el millor servei.

Mides, formes i muntatge

A part d’oferir diversos dissenys i acabats, també podem treballar amb infinitat de mides. Tenim des de caixes de cartró per enviar plànols, mapes o documents grans, fins a caixes perfectes per fer enviaments de paqueteria, per protegir els vostres productes o per fer mudances, de mides i formes diferents:

Mides estàndard de paqueteria per a enviaments:

Caixa de cartró petita 240 x 170 x 87mm)

Caixa de cartró mitjana 317 x 215 x 125mm

Caixa de cartró gran 390 x 280 x 190mm

Totes les mides i formes de les nostres caixes tenen com a objectiu aconseguir un emmagatzematge òptim que us donarà el millor estalvi i espai i la millor seguretat en els enviaments que realitzeu.

Ànima / niu per a caixes d’enviament

Un altre element favorable que podeu afegir a l’enviament per generar la millor experiència de compra possible, tot i assegurant-vos que els teus productes arribin intactes, són les ànimes per a enviaments, també anomenades ‘niu’. És un producte que us permetrà adaptar la forma del producte a la caixa per tal que s’aguanti la forma estàtica i no hi hagi mobilitat ni possibilitat que es trenqui durant el trajecte.

A més a més, els nius per a caixes generen una imatge cuidada de la vostra empresa, ja que donen a entendre que cuideu els detalls i l’embalatge queda amb un acabat més elegant.

Caixes amb ànima

Caixes d’enviament sostenibles

La nostra fabricació és responsable amb el medi ambient

ja que el paper i el cartró que fem servir provenen de boscos sostenibles. Si voleu unir-vos a nosaltres i minimitzar l’impacte ambiental, no dubteu a triar el cartró per al material del vostre embalatge personalitzat. A banda de tenir un material reciclable i biodegradable, després del reciclatge manté totes les seves propietats intactes.

Considerem que els petits acabats tenen una gran importància, i és per això que cuidem els detalls per tal d’aconseguir acabats perfectes i caixes amb disseny. El nostre mètode, basat en atendre les necessitats del client, ens permet crear solucions a mida per crear caixes personalitzades competitives en qualitat i preu. Això és gràcies al nostre taller propi i al suport del nostre departament de disseny.

Arts Gràfiques Venus és l’empresa que t’ofereix solucions a mida de les teves necessitats. Competitius en qualitat i preu a més d’assessorar-te i donar-te suport amb un equip de disseny que t’ajudarà a construir la caixa que necessites i altres productes complementaris com etiquetes i catàlegs per a fer dels teus enviaments el regal més esperat per als clients. Caixes de cartó boniques, embalatge original, caixes personalitzades i disseny d’envasos.

Impressiona als teus clients amb packaging i caixes personalitzades. T’escoltem en persona.

Packaging personalitzat. Perquè la teva marca es mereix el millor!

fb in

ARTES GRÁFICAS VENUS, SL

Copyright © 2024

Tots els drets reservats Avís legal Política de privacitat Política de cookies
Disseny i desenvolupament web — DOC Barcelona