venus

Welcome Pack i regals per a empreses

Que la teva empresa doni una bona benvinguda t’ajudarà a tenir una imatge millor de cara al públic, ja que et mostraràs agradable i desenfadat. Això pot aconseguir-se a través de regals de benvinguda, paquets regal a través dels quals tens la possibilitat d’aconseguir que tant els clients com els empleats se sentin còmodes des del moment que entren per la porta.

Les primeres impressions són molt importants i generalment és en aquest primer contacte on consolidaràs les bases de la teva relació amb el consumidor o amb el treballador. Per això, deixar-los clar des del principi la importància que tenen per a tu, farà que els llaços que generis amb ells siguin forts i estables.

Podem fer-ho de manera puntual, amb un Welcome Pack per a esdeveniments concrets o com a regals promocionals, o de manera continuada a través de regals publicitaris, els quals ens serviran per ampliar la teva clientela i ajudaran a créixer i posicionar-se la teva marca.

Què és un Welcome Pack i com podem fer-ne un?

Un Welcome Pack és una manera de donar-los a entendre que valorem la seva presència en el negoci.

És una manera de transmetre’ls què és el que se n’espera, els valors de l’empresa o la seva història amb un to proper. D’aquesta manera podràs crear comunitat i un sentiment positiu de pertinença a l’empresa. Quan un treballador se sent part del projecte, és més probable que s’hi impliqui i vulgui el millor per al negoci, per la qual cosa donarà el millor de si mateix.

Moltes empreses tendeixen a valorar més els comiats que les benvingudes; és per això que un regal d’empresa es convertirà en un pilar essencial a l’hora de fer sentir còmode el treballador.

Com pots sorprendre els clients?

Regalar capses de benvinguda als clients també et donarà beneficis, ja que és una cosa que segurament no s’esperen i generarà un efecte sorpresa. Això provocarà que se sentin afalagats i que, per tant, parlin bé del teu negoci.

Existeixen diferents tipus de regals o Welcome Packs per donar als clients. Tot dependrà del tipus d’empresa de què es tracti. Per exemple, si es tracta d’un hotel, la millor manera d’obsequiar els clients és oferint-los productes d’acollida, gentileses. En aquest cas, poden ser des de caramels amb un embolcall adaptat a la gràfica de la teva empresa, fins a aperitius selectes o un conjunt de sabons i cremes dins de capses o estoigs molt elaborats.

Idees per fer un Welcome Pack

Si al detall de donar un obsequi al client o al treballador hi afegeixes que sigui un Welcome Pack creatiu, el valor que té el regal creixerà exponencialment.

Et deixem algunes idees per  crear Welcome Packs originals i creatius:

Expressa els valores essencials de la empresa

El primer en el que has de pensar per fer un bon Welcome Pack és que segueixi la línia corporativa; així es veurà com la marca expressa els valors de l’empresa gràficament. A més, en donar-li aquesta importància a la teva imatge, fas que el receptor recordi l’imaginari visual de l’empresa.

Què vols expressar amb un regal com aquest?

El segon en el que has de pensar és què vols expressar amb un regal com aquest. Quin és el teu objectiu principal. Quan ho tinguis clar, hauràs de pensar quina és la millor manera de plasmar-ho al Welcome Pack. Una vegada tinguis definit el contingut que vols, l’estudi de disseny d’Arts Gràfiques Venus estarà encantat d’ajudar-te a dissenyar-lo.

Podem explicar la història de la empresa

També és important explicar qui ets, ja que amb aquests regals corporatius t’estàs presentant. Podem aprofitar per explicar la història de l’empresa: quan i com es va crear, quina filosofia té, els seus valors, el lloc que ocupa el client o l’empleat dins de l’empresa i, en definitiva, tot allò que sigui rellevant sobre el negoci i la seva cultura corporativa.

Un regal simple però significatiu

Finalment, i per tal de fer-ho d’una manera més creativa o divertida, un consell que et donem és que pensis en el producte o servei que ofereixes i li donis una volta. Pensa en un regal no gaire car (ja que probablement n’hauràs de fer molts), però al qual puguis donar un significat diferenciador.

Per a què serveix el Welcome Pack?

Per mitjà d’un Welcome Pack per a empleats podràs afermar la relació amb els treballadors des del primer moment, amb la qual cosa podran sentir-se més confiats a l’hora de començar a realitzar les seves activitats dins de l’empresa.

Amb una capsa de benvinguda per a clients podràs assegurar consumidors fidels des de l’instant en què facin la primera compra. Gràcies a això faràs publicitat indirecta del teu negoci, ja que el consumidor, en sentir-se sorprès pel regal rebut, en parlarà bé.

Regal de benvinguda als empleats

És fonamental per a un empleat sentir-se còmode a l’hora arribar a una empresa. Els principis poden ser difícils i moltes vegades no els donem la importància que tenen; emprendre un nou camí professional pot portar nervis i cert estrès. Amb un regal d’empresa pots aplanar el terreny perquè un nou treballador pugui sentir-se a gust a l’hora de començar a treballar amb nosaltres. El Welcome Pack hi juga un paper fonamental perquè aconsegueix donar la benvinguda més fàcilment, ja que el treballador podrà sentir-se part de l’empresa des del primer moment.

Personalització per a l’estoig de benvinguda

Aquestes són les principals guies per començar a introduir la capsa de benvinguda a la teva empresa. Arts Gràfiques Venus pot ajudar-te a realitzar l’embalatge que vulguis per a la capsa de benvinguda. Ens adaptem a una gran varietat de contingut: no hauràs de preocupar-te pel que vulguis posar-hi a l’interior.

Pots contactar amb nosaltres trucant al 934 607 492 o enviant un correu a info@artesgraficasvenus.com.  Estarem encantats d’ajudar-te.

Packaging personalitzat. Perquè la teva marca es mereix el millor!

fb in

ARTES GRÁFICAS VENUS, SL

Copyright © 2024

Tots els drets reservats Avís legal Política de privacitat Política de cookies
Disseny i desenvolupament web — DOC Barcelona