venus

Acabats d’impressió antibacterians per a envasos, embalatges i papereria corporativa

A Arts Gràfiques Venus estem treballant amb nous acabats antibacterians, com poden ser el plastificat antibacterià, el vernís acrílic antibacterià o el vernís d’impressió antibacterià.

L’ús d’aquesta mena d’acabats els dóna un valor afegit molt marcat: la seguretat que ofereixes als clients quan compren el teu producte.

Sobre els diferents tipus d’acabats que existeixen i que pots utilitzar per als teus envasos i embalatges: des d’Arts Gràfiques Venus et podem assessorar i aconsellar perquè puguis triar amb seguretat quin és el més adequat per a la teva empresa.

En aquest article t’expliquem alguns aspectes sobre aquests materials:

EL VERNÍS ANTIBACTERIÀ

Els acabats de vernís antimicrobial es solen utilitzar per a productes impresos que requereixen una protecció superficial activa, com poden ser envasos farmacèutics i d’aliments, revistes o naips.

En el context actual és important que qualsevol producte imprès d’ús continuat de la teva empresa tingui protecció antibacteriana. A causa del Covid-19, s’ha tornat primordial la seguretat en tots els sectors. Per aquest motiu, és molt probable que qualsevol envàs o embalatge que pugui assegurar que no és transmissor de virus, sigui més venut. Sobretot si es tracta del sector farmacèutic o alimentari.

Però, com arriba a ser antimicrobià? El motiu pel qual podem dir que el vernís pot arribar a ser antimicrobià i antiviral és gràcies a les nanopartícules de plata actives.

S’ha demostrat que quan aquest material està enganxat a la pel·lícula de vernís, allibera ions de plata amb càrrega positiva que redueixen significativament el nombre de bacteris i virus en la superfície del vernís. Aquest ingredient actiu s’utilitza també per a màscares mèdiques per protegir-se contra els virus.

Beneficis del vernís antimicrobià

 • Dóna protecció als teus productes
 • Dóna seguretat als teus clients
 • Té una eficàcia permanent i duradora
 • Es pot utilitzar en productes alimentaris i farmacèutics
 • Té una bona resistència al fregament
 • És aplicable en les dues cares del plec
 • Es pot utilitzar per a paper i cartó

EL PLASTIFICAT ANTIMICROBIÀ

Es tracta d’un acabat mate que s’utilitza habitualment per als materials d’oficina d’hospitals, llibres per a nens, cartes per a restaurants o bars i embalatge per a la cura personal. Tot i que també es pot utilitzar per a targetes de visita, flyers, llibretes, carpetes i un llarg etcètera. És un plastificat que aporta higiene i protecció a tot aquest material comunicatiu imprès que utilitzes a la teva empresa.

Abans de l’arribada del Covid-19 a la nostra societat, no es donava gaire importància a la transmissió de bacteris que hi podia haver entre les targetes i la papereria. Però ara hem d’anar molt amb compte per evitar l’expansió del virus.

Amb les noves mesures de seguretat que han de tenir les empreses, s’està començant a fer més ús del contingut corporatiu en línia (com per exemple, les cartes de restaurants que es descarreguen per codis QR), però no hem d’oblidar la importància que té per a la teva marca tot aquest material corporatiu.

En aquest cas, el plastificat antimicrobià està compost d’ions de plata, ben conegut en els cercles mèdics pel seu poder microbicida. Quan li donem aquest tipus d’acabat, el recobriment que li fem elimina el 99,9% dels gèrmens.

Beneficis del plastificat antimicrobià:

 • Dóna protecció al teu material corporatiu
 • Dóna seguretat als teus clients
 • Té una eficàcia permanent i duradora
 • Té una bona resistència al fregament
 • És aplicable a les dues cares del paper

DES D’ARTS GRÀFIQUES VENUS T’AJUDEM

Aquesta és una petita explicació de les possibilitats que té la teva marca per treballar amb materials antibacterians.

A Arts Gràfiques Venus et podem ajudar a implementar una major protecció en el teu material corporatiu. Pots contactar amb nosaltres trucant al 934 607 492 o enviant un correu a info@artesgraficasvenus.com.

Estarem encantats d’atendre’t.

Pin It

Els comentaris estan tancats.

« »

fb in

ARTES GRÁFICAS VENUS, SL

Copyright © 2024

Tots els drets reservats Avís legal Política de privacitat Política de cookies
Disseny i desenvolupament web — DOC Barcelona