venus

Publica’l per Sant Jordi

Penses en com pots imprimir un llibre? En tens una idea, però no s’ajusta a cap mida o composició estàndard? Arts Gràfiques Venus, amb més de 50 anys d’experiència en el sector d’arts gràfiques, t’oferim la impressió del llibre a través d’un servei integral per aquesta aventura.

El nostre equip et pot assessorar pel que fa a la maquetació, el disseny, la preimpressió (muntant una maqueta), la impressió amb tot tipus d’acabats, l’enquadernació i el lliurament, amb un temps mínim de set dies hàbils.

Catalogo-Simoncelibaja

Definir quines en seran les seves mides, quantes pàgines tindrà, quin paper és el més adequat o quin disseny de portada tindrà, són decisions que podem treballar junts, ja que aplicant la nostra experiència diària obtindrem resultats d’alta qualitat i amb un bon pressupost.

Maleta-Naranja-libro

 1. Disseny
  1. Format
  2. Maquetació (tipografia, fotografia i il·lustració)
 1. Tipus de paper en diferents gramatges
  1. Òfset
  2. Estucat
  3. Reciclat
 1. Acabats
  1. Plastificat brillant o mate, sense plastificar i reserva UVI
  2. Estampació, serigrafia luminescent i encunyat
 1. Enquadernació
  1. Rústega fressat
  2. Rústega cosit
  3. Amb tapa dura
  4. Flexibook

 

Aspanens-LLIBRE.baja

 

En AG Venus treballem per a editorials, empreses i particulars. Sempre adaptem qualitat, preus i terminis de lliurament a les necessitats de cada client, i amb una tecnologia que ens permet cuidar fins a l’últim detall, apostant per la qualitat, els acabats especials i un disseny innovador perquè el llibre que imprimeixis sigui desitjable, no només pel seu contingut, sinó també pel disseny i la qualitat d’impressió.

Estem segurs que entre les teves idees i els nostres anys d’experiència en la publicació de llibres a mida, aconseguirem el teu llibre ideal.

A Arts Gràfiques Venus ens avalen més de trenta anys d’experiència dissenyant i produint llibretes i altres productes impresos. Amb una plantilla jove formada en els productes i les tècniques d’impressió per aconseguir el resultat desitjat pel client. Tenim flexibilitat, dedicació i dinamisme, cosa que ens permet acompanyar el client en cadascun dels seus projectes.

Pin It

Els comentaris estan tancats.

« »

fb in

ARTES GRÁFICAS VENUS, SL

Copyright © 2024

Tots els drets reservats Avís legal Política de privacitat Política de cookies
Disseny i desenvolupament web — DOC Barcelona