venus

Com publicar el teu llibre?

T’agradaria imprimir una novel·la, un conte, poemes o una biografia?

Si ets escriptor/a i l’objectiu és publicar la teva obra, sempre apareix la mateixa pregunta, ja sigui abans, durant o després d’escriure l’obra: com puc publicar-la?

Aquí t’expliquem les principals etapes per les quals hauràs de passar a l’hora de publicar la teva obra.

Aquest són, els passos detallats que hauries de seguir:

  1. Revisió de l’autor.

És bo fer entre 2 i 10 revisions de l’obra (posa’t un límit màxim per no perdre’t en revisions contínues i no avançar en el procés) amb la finalitat de detectar incoherència o errors gramaticals i/o ortogràfics.

  1. Disseny de cobertes.

El disseny de cobertes inclou tant la coberta pròpiament dita, com la contracoberta, el llom i les solapes. Aquesta fase pot dur-se a terme paral·lelament a les correccions d’estil i la maquetació de l’interior del llibre.

LlibresSabo 800x533

  1. Maquetació.

La maquetació consisteix en la composició de l’interior del llibre, la bolcada del contingut en les pàgines. Els principis bàsics de la maquetació passen per respectar l’harmonia, la proporció, la secció àuria, la llegibilitat, etc.

  1. Gestions legals.

Actualment tots els tràmits necessaris per a publicar una novel·la es poden fer fàcilment per internet. En els següents enllaços tens informació sobre el tràmits que és recomanable realitzar:

  • L’ISBN (International Standard Book Number) és el ‘número estàndard internacional del llibre’. És un pas recomanable però no indispensable si vols publicar el teu llibre en paper (o digital) per al seu ús comercial. La finalitat de l’ISBN és facilitar la comercialització de les publicacions a través dels canals de venda. Sol·licitud de l’ISBN 
  • Dipòsit legal. Són objecte de dipòsit legal totes les obres bibliogràfiques, sonores, visuals, audiovisuals i digitals, produïdes o editades a Espanya, per qualsevol procediment de producció, edició o difusió i distribuïdes en qualsevol suport, tangible o intangible. Per complir amb la Llei de Dipòsit legal, l’autor/a ha de sol·licitar un número de Dipòsit Legal a l’oficina de la província on s’ha publicat l’obra i ha d’estar reflectit en la impressió de l’obra. Sol·licitud Dipòsit Legal
  • Registre de la Propietat Intel·lectual. Aquest tràmit no protegeix al 100% davant un possible cas de plagi, però serveix com a eina per defensar la teva autoria de cara a un possible procediment judicial.  La Propietat Intel·lectual correspon a l’autor d’una obra, simplement pel fet d’haver-la creat i aquest autor serà l’únic que tindrà dret a registrar-la.  Registre de la Propietat Intel·lectual        
  1. Impressió.

A AG Venus treballem per a editorialsempreses i particulars. Sempre adaptem els preus i terminis de lliurament a les necessitats de cada client, i amb una tecnologia que ens permet cuidar fins a l’últim detall, apostant pels acabats especials i un disseny innovador perquè el llibre que imprimeixis sigui desitjable, no només pel seu contingut, sinó també pel disseny i la qualitat d’impressió.

Maleta-Naranja-libro

                 

La impressió d’un obra requereix definir, quin paper és el més adequat o quin disseny de portada tindrà, decisions que podem treballar conjuntament. A més t’oferim la possibilitat de revisar el teu text en quant a ortografia i correcció d’estil.

 

A Arts Gràfiques Venus ens avalen més de trenta anys d’experiència dissenyant i produint. Tenim una plantilla jove formada en els productes i les tècniques d’impressió per aconseguir el resultat desitjat pel client i un estil de treball flexible i dinàmic, que ens permet acompanyar el client en cadascun dels seus projectes.

Pin It

Els comentaris estan tancats.

« »

fb in

ARTES GRÁFICAS VENUS, SL

Copyright © 2024

Tots els drets reservats Avís legal Política de privacitat Política de cookies
Disseny i desenvolupament web — DOC Barcelona