venus

Impressió de calendaris personalitzats

Existeixen molts tipus de calendaris. Tenim els del mòbil (en què s’ha de parar la conversa, obrir el calendari i, mentre sonen els clàxons, anotar la cita). També hi ha els de l’ordinador, però sense cap mena de dubte, no n’hi ha cap amb tanta presència i impacte emocional com el de paper.

Amb un calendari imprès estareu presents els 365 dies l’any al despatx del vostre client o a la cuina del comprador, a més de poder oferir un regal decoratiu que tothom agraeix.

 

 

CALENDARIS DE SOBRETAULA

El calendari de sobretaula o calendari de taula és ideal per tenir-lo a prop i poder consultar-lo en qualsevol moment.

Hi ha diferents tipus de calendaris de sobretaula, amb diversos sistemes i acabats: 

 

Calendari de cavallet amb wire-o

Se l’anomena de cavallet per la seva forma d’aguantar-se dret. El sistema de subjecció wire-o ens permet passar les pàgines sense necessitat d’estripar-les i així poder-les consultar en qualsevol moment, de manera que serà molt pràctic per anotar-hi cites futures o consultar-ne d’antigues.

A la pàgina posterior a la del mes en curs s’hi acostuma a imprimir un calendari anual que quedarà a la vista a la part posterior.

Calendario_SobreMesa_Caballete_Wire-o

 

Calendari de cavallet encolat

 El seu punt fort és l’estètica, ja que dona al calendari un caràcter sobri i elegant que permet dotar la marca d’una distinció especial.

Funciona arrencant la pàgina del mes un cop passat i mitjançant el sistema de peanya desmuntable s’hi pot posar el calendari pla per fer-hi anotacions de manera més còmoda.

Aquest sistema també dona la possibilitat de plegar-lo, de manera que ocupa poc espai i facilita així un enviament fácil als clients.

Calendario_SobreMesa_Encolado

 

Calendari de cavallet simple

 El sistema de cavallet simple dona com a resultat un calendari senzill, però alhora elegant i molt funcional. Es poden veure els dotze mesos de l’any en una sola pàgina i dona la possibilitat d’utilitzar el dors per a la publicitat de l’empresa.

Una altra opció que ofereix és imprimir sis mesos a cada banda i posar la publicitat al peu de cada cara.  Per la senzillesa que presenta té un baix cost de producció i un sistema d’enviament molt fàcil.

Calendario_SobreMesa

 

Calendari de tac

Aquest tipus de calendari es fabrica amb el mateix sistema que un bloc convencional per fer-hi anotacions. L’objectiu és tenir dos productes en un, si més no un bloc de notes que alhora funcioni com a calendari o a l’inrevés. Podem imprimir una pàgina per A cada dia de l’any, alhora que hi posem el més actual i destinem la part posterior per a la publicitat.

Segons el disseny que s’hi apliqui pot arribar a ser un objecte d’escriptori amb un gran valor estètic i funcional.

2_Calendario_SobreMesa_Taco

 

CALENDARI DE PARET GRAN

Aquest tipus de calendari no ocupa més espai que d’un tros de paret. És ideal per a tenir-lo a la vista i fàcil de consultar sense ocupar espai a l’escriptori.

Hi ha diferents tipus de calendaris de paret, amb diversos sistemes i acabats:

 

 Calendari de paret tipus revista

És molt utilitzat per entitats bancàries i grans empreses per la gran acceptació que té en l’àmbit particular, ja que és molt fàcil de col·locar en espais domèstics com la cuina.

Ens permet posar una fotografia a la part superior del plec i el mes vista a la part inferior; a més a més, s’hi poden escriure anotacions personals al costat del dia corresponent.

Hi ha dos tipus d’enquadernats possibles en funció de la necessitat del client: cosits amb grapa o amb wire-o.

Calendario_Pared_Revista

 

 Calendari de paret amb un mes a la vista

Aquest calendari té molt potencial de disseny, ja que permet treballar en una gran superfície del paper. Es pot utilitzar una part per a la publicitat de l’empresa i una altra per als números del mes, la qual cosa permet reproduir en petit tant el mes anterior com el posterior.

El tipus d’enquadernació és wire-o, de manera que podem passar els fulls un cop acabat el mes sense haver d’arrancar-los si no vol. Per la gran superfície que té, també ens permetrà fer-hi anotacions, al voltant dels dies corresponents.

És ideal per penjar a despatxos on calgui consultar les dates amb freqüència.

Calendario_Paret_MesVista

Calendari de paret amb tres mesos a la vista

La visió i el control del temps és la màxima virtut d’aquest tipus de calendari, ja que queden a la vista tant el mes actual com l’anterior i el posterior. El sistema de dotze fulls per cada filera també permet posar els mesos de la manera que més convingui. La part superior del calendari és fixa i es pot utilitzar per posar-hi  la publicitat de l’empresa.

El sistema d’enquadernació pot ser en wire-o o encolat; en el primer cas no cal arrancar els fulls per passar al mes següent.

És el calendari industrial per excel·lència, utilitzat per empreses de transport i empreses en què el temps és una prioritat per millorar el servei.

Calendario_Paret_TresMesosVista

 

Calendari d’imant

L’imant és el material que permet adherir el calendari sobre superfícies metàl·liques, de manera que té l’avantatge de no haver d’utilitzar cap sistema de subjecció afegida. Principalment té un ús domèstic i és molt funcional, ja que sempre estarà a mà per consultar-hi dates. El podem fabricar amb tècniques d’impressió òfset, digital i serigrafia en funció de la quantitat i l’ús. Per la senzillesa d’aquest calendari, el cost d’impressió és baix.

És molt utilitzat per perruqueries i comerços a qui els cal fer consultes amb freqüència.

Calendario_Iman

 

 

Qualsevol tipus de calendari que t’oferim a Arts Gràfiques Venus és totalment personalitzable, pots escollir la mida, els colors i el tipus de paper que més s’ajusti al disseny o imatge corporativa de la teva empresa.

A més t’oferim una gran diversitat d’acabats per donar al calendari un tret diferencial que persuadeixi als teus potencials clients.

A Arts Gràfiques Venus tenim més de 30 anys d’experiència dissenyant i produint calendaris. Digueu què necessiteu i nosaltres us assessorarem per fer el calendari que més impacte crearà en els vostres clients.

 

Omple el formulari i explica’ns el teu projecte, el nostre equip especialitzat t’ajudarà a escollir la millor opció.

  El teu nom

  El teu correu

  Missatge

  Telèfon

  Pin It

  Els comentaris estan tancats.

  « »

  fb in

  ARTES GRÁFICAS VENUS, SL

  Copyright © 2024

  Tots els drets reservats Avís legal Política de privacitat Política de cookies
  Disseny i desenvolupament web — DOC Barcelona